Sisustus­suunnittelijat


VERKOSSA

Anna-Maria Sipilä


Yritys: Glowdia

Paikkakunta: Tampere

Ammatti: sisustussuunnittelija

Valinnat suunnitelmissani ovat perusteltuja ja tähtäävät siihen, että tila muodostaa kodikkaan tunnelman toimivuudesta tinkimättä.
Harmoninen väriskaala, oikeat mittasuhteet ja käytännöllisyys ovat aina suunnitteluni taustalla. Rakentamiseen, remontointiin ja huonekalujen kunnostukseen liittyvät asiat ovat aina olleet osa elämäntapaani.

Erika Rentola-Björklund

Yritys: Sisustus e.r-b. Inredning

Paikkakunta: Vaasa

Ammatti: Sisustussuunnittelija SI

Ammattijärjestö: Sisustussuunnittelijat SI ry

Olen toiminut sisustussuunnittelijana vuodesta 2005. Aluksi työskentelin Ruotsissa Arkkitehtitoimistossa ja vuodesta 2007 omassa yrityksessäni. Asiakaslähtöisyys ja tilaratkaisujen toiminnallisuus ovat avainasemassa suunnitelmissani niin yrityksille kun yksityisille asiakkailleni. Asiakasta kuunnelleen toteutan juuri hänen näköiset ja hänen budjettiinsa sopivat ratkaisut. Jag betjänar även gärna på svenska.

Hannakaisa Ukonaho

Yritys: Sisustusvimma Oy

Paikkakunta: Helsinki

Ammatti: sisustussuunnittelija, muotoilija AMK

Ammattijärjestö: Sisustussuunnittelijat SI ry

Olen toiminut 10 vuotta yrittäjänä Sisustusvimmassa. Autan rakentajia, remontoijia ja sisustajia projektin suunnittelussa. Hyvä suunnittelu säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Sisustusvimmassa mietitään ensin toiminnallisuus ja sitten etsitään laadukkaat materiaalit, joilla tilaan luodaan visuaalisuus.

Heidi Honkanen


Yritys: Glowdia

Paikkakunta: Oulu

Ammatti: sisustussuunnittelija

Olen ekologisen sisustuksen puolestapuhuja, ja vaihtuvien trendien perässä juoksemisen sijaan haluan suositella asiakkailleni aikaa kestäviä hankintoja ja ratkaisuja, sekä aina mahdollisuuksien mukaan myös vanhan säilyttämistä tai hyödyntämistä. Näistä aineksista syntyy asiakkailleni kaunis ja toiminnallinen, ajatuksella rakennettu sisustus.

Tarjoan maksuttoman 15min konsultoinnin

Kirsi Virrantalo

Yritys: Glowdia

Paikkakunta: Tampere

Ammatti: sisustussuunnittelija

Ammattijärjestö: SI

Suunnittelijana kuljen mieluummin laatu kuin trendi edellä. Kannatan mahdollisuuksien ja budjetin mukaan laadukasta suomalaista designia. Mitä pienempi hiilijalanjälki on, sen parempi!

Varaa konsultointi: kirsi@glowdia.fi

Tarjoan maksuttoman 15min konsultoinnin

Liisa Marjatta Jokinen


Yritys: Liisa Marjatta Jokinen

Paikkakunta: Rauma

Ammatti: sisustussuunnittelija

Uutta tyyliä, järjestystä, ja tunnelmaa kotiin. Tarjoan lähinnä sisustuskonsultointia, mutta jos yksityiskohdista sovitaan, teen etänä myös suurempia sisustustöitä. Olen kouluttautunut verkon välityksellä sisustussuunnittelijaksi, ja osaan somistaa ja sisustaa koteja. Voin auttaa sinua vaikkapa tekstiilien, ja pintamateriaalien valinnassa.

Varaa konsultointi: liisa.marjatta.jokinen@gmail.com

Tarjoan maksuttoman 15min konsultoinnin

Lotta Forsbäck


Yritys: LF Interior

Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Raasepori, Uusimaa

Ammatti: Sisustusalan artesaani / suunnittelija

Sisustusalan yritys
Palvelut:
– Sisustussuunnittelua (sekä pienet että isompiakin kohteita)
– Digitaalinen sisustussuunnittelu
– Sisustusneuvonta
– Asunnon stailaus
– Artesaanipalvelut: Tapetointi, sisäpintojen maalaaminen, huonekalujen entisöinti ja tuolien verhoilu.

Varaa konsultointi: info@lfinterior.fi

Miia Lenkkeri-Tamminen


Yritys: Muoto ja miljöö

Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Ammatti: sisustusarkkitehti, muotoilija

Ammattijärjestö: Sisustusarkkitehdit SIO

Jokaisella tilalla on tarinansa! Ammattilaisen suunnittelema tila on näyttävä ja toimiva.Suunnittelemani kohteet ovat asiakkaan näköisiä, mutta ammattilaisen otteella suunniteltuja. Pyrin tekemään aikaa kestäviä tiloja, joissa tunnelma on kohdillaan. Teen tila- sisustussuunnittelua yksityisille ja yrityksille.

Tarjoan maksuttoman 15min konsultoinnin

Noora Lundström

Yritys: NS Design

Paikkakunta: Kotka

Ammatti: Muotoilija

Ammattijärjestö: SI

NS Design tarjoaa sisustuspalveluja ammattitaidolla kaikenkokoisiin projekteihin; niin työympäristöön, kotiin kuin vapaa-ajan tiloihinkin.

Asiakkaan toiveet lähtökohtana!

Jos tarvitset apua värien, materiaalien, valaistuksen tai kokonaisuuksien suunnittelussa, ota yhteyttä niin teen sinulle tarjouksen suunnittelutyöstä ensimmäisen ilmaisen tapa

Varaa konsultointi: noorandesign@gmail.com

Salla Valasmo


Yritys: Glowdia

Paikkakunta: Italia

Ammatti: sisustus- ja tuotesuunnittelija

Intohimo luovien ja mielenkiintoisten ratkaisujen toteuttamiseen, tuote- sekä materiaalituntemus, hyvä draivi ja energia ovat avainsanat! Asuinpakkani on ihana Italia, yksi mielenkiintoisemmista design-maista josta ammennan ideoita uusiin projekteihin. Myös erilaisten ongelmien ratkominen on minulle mieluinen haaste.

Tarjoan maksuttoman 15min konsultoinnin

Titi Reijonen

Yritys: Aare Visuals Oy

Paikkakunta: Kuopio

Ammatti: Sisustusarkkitehti

Ammattijärjestö: Sisustussuunnittelijat Si, Ornamo

Olen Sisustusarkkitehtitoimisto Aare Visualsin yksi perustajajäsenistä. Meillä on kolmen hengen suunnittelutiimi Kuopiossa. Täältä käsin teemme luovia ja toimia tiloja ympäri Suomen. Suunnittelun lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeet ja toiveet, toimivuus ja kokonaisvaltainen estetiikka. Haluamme luoda asiakkaan näköisiä tiloja arjen eri tilanteisiin.

Varaa konsultointi: titi@aarevisuals.com

Tommi Mäkinen

Yritys: Detaljee Oy

Paikkakunta: Helsinki

Ammatti: Sisustussuunnittelija SI

Ammattijärjestö: Sisustussuunnittelijat SI ry

Olen toiminut sisustussuunnittelijana vuodesta 2008. Minulle on tärkeää, että suunnittelemistani kohteista tulee toiminnallisia, vaivattomia ja ne ovat ihmisiä varten. Mottoni: Toimiva ympäristö elämyksien kera. Suunnittelen niin saneerauskohteita, uudiskohteita kuin toimitiloja. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!